Отговарям и на Бобо и На Боби 33.Колко пъти да ви кажа,че не купувам свещи от БГ!!!Понякога заспивате на технологиите,частите менте,които се продават у нас,както и на липсата на специализиран инструмент и консумативи.От вас излиза,че 415 000 километра,колата ми е минала с пукане,претрисане,непалене и накрая ще кажете,че изобщо не ми работи мотора,а си я бутам.Говорите точно като шопа,който гледа жирафа и вика:такова животно нема.Има хора във форума,които знаят как ми работи мотора.Аз си го ремонтирам и потдържам и това ми е главното доказателство,че съм прав.Останалото е просто литература.Това,че Денсо у нас са най-доброто,което можеш да купиш съм го казал отдавна,ама кой да чете и помни.сега пак очаквам от Бобо да каже,че се увивам,но още преди година поясних,че за региона ни е по-добре да си направим една екскурзия до Бяло море и да си купим и сравнително евтините Лоджи.Около 40 лева свещи и 60 лева за гориво.Точно,колкото едни добри Денсо.
Осрахме и тая тема,но вече се замислям,дали не се защитават и икономически интереси!
Осрахме и тая тема,но вече се замислям,дали не се защитават и икономически интереси!
Comment