Известие

Collapse
No announcement yet.

Лека полека...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отговарям и на Бобо и На Боби 33.Колко пъти да ви кажа,че не купувам свещи от БГ!!!Понякога заспивате на технологиите,частите менте,които се продават у нас,както и на липсата на специализиран инструмент и консумативи.От вас излиза,че 415 000 километра,колата ми е минала с пукане,претрисане,непалене и накрая ще кажете,че изобщо не ми работи мотора,а си я бутам.Говорите точно като шопа,който гледа жирафа и вика:такова животно нема.Има хора във форума,които знаят как ми работи мотора.Аз си го ремонтирам и потдържам и това ми е главното доказателство,че съм прав.Останалото е просто литература.Това,че Денсо у нас са най-доброто,което можеш да купиш съм го казал отдавна,ама кой да чете и помни.сега пак очаквам от Бобо да каже,че се увивам,но още преди година поясних,че за региона ни е по-добре да си направим една екскурзия до Бяло море и да си купим и сравнително евтините Лоджи.Около 40 лева свещи и 60 лева за гориво.Точно,колкото едни добри Денсо.
    Осрахме и тая тема,но вече се замислям,дали не се защитават и икономически интереси!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Отговарям и на Бобо и На Боби 33.Колко пъти да ви кажа,че не купувам свещи от БГ!!!Понякога заспивате на технологиите,частите менте,които се продават у нас,както и на липсата на специализиран инструмент и консумативи.От вас излиза,че 415 000 километра,колата ми е минала с пукане,претрисане,непалене и накрая ще кажете,че изобщо не ми работи мотора,а си я бутам.Говорите точно като шопа,който гледа жирафа и вика:такова животно нема.Има хора във форума,които знаят как ми работи мотора.Аз си го ремонтирам и потдържам и това ми е главното доказателство,че съм прав.Останалото е просто литература.Това,че Денсо у нас са най-доброто,което можеш да купиш съм го казал отдавна,ама кой да чете и помни.сега пак очаквам от Бобо да каже,че се увивам,но още преди година поясних,че за региона ни е по-добре да си направим една екскурзия до Бяло море и да си купим и сравнително евтините Лоджи.Около 40 лева свещи и 60 лева за гориво.Точно,колкото едни добри Денсо.
      Осрахме и тая тема,но вече се замислям,дали не се защитават и икономически интереси!
      Братче,аз за тези пари си поръчвам два комплекта НЖК иридиум от щатите,примерно.

А м-у другото,аз лично нема си сложа те такъв боклук (лодж) в колата,дори и да ми го подаряват.
      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Отговарям и на Бобо и На Боби 33.Колко пъти да ви кажа,че не купувам свещи от БГ!!!Понякога заспивате на технологиите,частите менте,които се продават у нас,както и на липсата на специализиран инструмент и консумативи.От вас излиза,че 415 000 километра,колата ми е минала с пукане,претрисане,непалене и накрая ще кажете,че изобщо не ми работи мотора,а си я бутам.Говорите точно като шопа,който гледа жирафа и вика:такова животно нема.Има хора във форума,които знаят как ми работи мотора.Аз си го ремонтирам и потдържам и това ми е главното доказателство,че съм прав.Останалото е просто литература.Това,че Денсо у нас са най-доброто,което можеш да купиш съм го казал отдавна,ама кой да чете и помни.сега пак очаквам от Бобо да каже,че се увивам,но още преди година поясних,че за региона ни е по-добре да си направим една екскурзия до Бяло море и да си купим и сравнително евтините Лоджи.Около 40 лева свещи и 60 лева за гориво.Точно,колкото едни добри Денсо.
        Да бе брато ма тука не всички сме на 40км от магазина с истинските А тва за икономическите интереси е просто смешно грам не ме брига кой кво купува
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Kои прав кои крив незнам. Ама преди малко смених свещите които до сега не ги бях виждал (а колата я имам от почти 2 год.) просто неса ми правили проблеми до сега е то и сега не беше кои знае какъв проблем но се пак.И така развивам аз първата свещ гледам кйоря се тя толкова стара че се невижда натписа свалих втората Golden Loge в краина сметка и четерте такива.Чудното беше когато ги замерих и растоянието беше с 2мм повече от колкото трябва да е по принцип чудно ми е как работят още но е факт а долния полюс направо е като яйце.
          Според мен мордохаи е прав че свещите са доста корави.
          Но всеки си има своето мнение едни денсо харесват други логито трети бош така на татък и така на татък спорите за пълни глупости ако питате мен секи си прави по колата това което сметне за добре или което му хареса като вариант.
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Ето това май е по-интересно от джавкането за отминали величия, каквито бяха Golden Lodge през 90-те години. Има ли мераклии да си поръчаме да пробваме?
            http://www.pulstar.com/

Comment

• Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
              Kои прав кои крив незнам. Ама преди малко смених свещите които до сега не ги бях виждал (а колата я имам от почти 2 год.) просто неса ми правили проблеми до сега е то и сега не беше кои знае какъв проблем но се пак.И така развивам аз първата свещ гледам кйоря се тя толкова стара че се невижда натписа свалих втората Golden Loge в краина сметка и четерте такива.Чудното беше когато ги замерих и растоянието беше с 2мм повече от колкото трябва да е по принцип чудно ми е как работят още но е факт а долния полюс направо е като яйце.
              Но всеки си има своето мнение едни денсо харесват други логито трети бош така на татък и така на татък спорите за пълни глупости ако питате мен секи си прави по колата това което сметне за добре или което му хареса като вариант.

Ама тука никой не спори че оригиналните Лоджове са лоши напротив перфектни са си просто в момента в БГ оригинални няма
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Kои прав кои крив незнам. Ама преди малко смених свещите които до сега не ги бях виждал (а колата я имам от почти 2 год.) просто неса ми правили проблеми до сега е то и сега не беше кои знае какъв проблем но се пак.И така развивам аз първата свещ гледам кйоря се тя толкова стара че се невижда натписа свалих втората Golden Loge в краина сметка и четерте такива.Чудното беше когато ги замерих и растоянието беше с 2мм повече от колкото трябва да е по принцип чудно ми е как работят още но е факт а долния полюс направо е като яйце.
                Тук просто обсъждаме - в споровете се ражда истината. Друг е въпросът, че някои спорят малко безпочвено, да не кажем и много. Но и не можем да сме винаги прави

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                Ама тука никой не спори че оригиналните Лоджове са лоши напротив перфектни са си просто в момента в БГ оригинални няма
                Това за жалост е истината от години наред. Бобо, имаш ли поглед в/у това http://www.pulstar.com/ ?

Comment

• Само да вметна, относно това, че разстоянията са били по-големи с два милиметра и за подуването на полюсите. Двигателя на Ситроена от подписа ми дойде с НЖК-та на които единия полюс(централния електрод) им бeше ИЗЧЕЗНАЛИ(нямаше ги просто вече) и двигателя си палеше и работеше с тях почти перфектно.

Сега съм се замислил за тези: http://www.beru.com/english/produkte...zen/ultrax.php
                  Карал съм ги преди на друга, та съм доволен, интересно ми е как ще са на алфата, по каталога на Beru ми излиза че за моята са UX 79, а и цената е поносима - http://drive.bg/product_info.php?cPa...2426ec05964148

П.С. Извинявам се, ако поста не е много по темата.

Comment

• Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                    Тук просто обсъждаме - в споровете се ражда истината. Друг е въпросът, че някои спорят малко безпочвено, да не кажем и много. Но и не можем да сме винаги прави

---------- Post added at 17:14 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Това за жалост е истината от години наред. Бобо, имаш ли поглед в/у това http://www.pulstar.com/ ?
                    Не нямам защото прочетох няколко абсурдизма на сайта и реших че са пунта мара Ма тва си е мое мнение
                    sigpic

Comment

• Беру до колкото знам са доста добри и до последно мислех да си зема такива но в последния момент зех други малко по скъпи от беру-то а то маи беше на 6 лв. ако не се лъжа?
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Не знам колко са еднополюсните Беру-та(модела Ултра), тези които харесах са 9,20 лв(на линка който постнах по-горе, предполагам че може и по-евтини да ги има някъде), така че горе-долу се вписват в нормалните цени.

Comment

• Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                          Ето това май е по-интересно от джавкането за отминали величия, каквито бяха Golden Lodge през 90-те години. Има ли мераклии да си поръчаме да пробваме?
                          http://www.pulstar.com/
                          Браво,бе брато!Май за първи път усмиряваш страстите.
                          Извън дружеското заяждане,днеска,темата ми се мотаеше нещо в главата и получих малко просветление.Примерите от практиката ми са много,но ще дам най-яркия пример.В осноата са свещи Денсо,пре-скъпи за ония времена,преди 12 години.Марката няма значение,но е поучително.Мой приятел имаше Субару.Взе си свещи Денсо,защото имаше проблем с работата на мотора.Човека не е майстор,а магазинер на магазин за авточасти,но не е и лаик.Мерихме преди това компресия и тн,но мотора говореше,че иска нови свещи.Та така.Сложихме скъпите Денсо и стана още по-лошо.Почесах се по главата и му казах да пробваме с турския Шампион,дето е 1.50 лева.Угоди ми човека и мотора заспа.Денсото ги забутахме по багажника.Минаха се 5 години и колата вече не беше негова,но едно момче дойде при мене за обслужване.Мотора пак тресеше.Беше намерил и денсото,но с него просто не палеше.Разчоплих въпроса и се засрамих.Просто бях изключил основата на ел.техниката.Ток,напрежение и съпротивление.(обърнете внимание на това.за това спориме).Напрежението на бобините беше стигнало до 9,6 волта.Инсталация,релета и прочие.Сложих за проба свещи ВМЗ с разстояние 5мм и мотора пак се успа.Извода!
                          Свещите ни работят със сериозно запалване и за това разстоянието ,между електродите е 9 мм.Работят удовлетворително през летния период и с 1.2мм.Обаче,когато се осере схемата и напрежението на бобината стане по-малко,а и тока на искрата,много е възможно със посочените от производителя свещ,мотора да не работи добре на ниски обороти,а с едни по-нисък клас да заспи.Това води до погрешния извод,че свещите не струват.Не струва майстора,щото не си вярва на очите.Тогава обявяваме,че свещите са калпави и туй-то.
                          Това исках да споделя,а вие мислете!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Браво,бе брато!Май за първи път усмиряваш страстите.
                            Извън дружеското заяждане,днеска,темата ми се мотаеше нещо в главата и получих малко просветление.Примерите от практиката ми са много,но ще дам най-яркия пример.В осноата са свещи Денсо,пре-скъпи за ония времена,преди 12 години.Марката няма значение,но е поучително.Мой приятел имаше Субару.Взе си свещи Денсо,защото имаше проблем с работата на мотора.Човека не е майстор,а магазинер на магазин за авточасти,но не е и лаик.Мерихме преди това компресия и тн,но мотора говореше,че иска нови свещи.Та така.Сложихме скъпите Денсо и стана още по-лошо.Почесах се по главата и му казах да пробваме с турския Шампион,дето е 1.50 лева.Угоди ми човека и мотора заспа.Денсото ги забутахме по багажника.Минаха се 5 години и колата вече не беше негова,но едно момче дойде при мене за обслужване.Мотора пак тресеше.Беше намерил и денсото,но с него просто не палеше.Разчоплих въпроса и се засрамих.Просто бях изключил основата на ел.техниката.Ток,напрежение и съпротивление.(обърнете внимание на това.за това спориме).Напрежението на бобините беше стигнало до 9,6 волта.Инсталация,релета и прочие.Сложих за проба свещи ВМЗ с разстояние 5мм и мотора пак се успа.Извода!
                            Свещите ни работят със сериозно запалване и за това разстоянието ,между електродите е 9 мм.Работят удовлетворително през летния период и с 1.2мм.Обаче,когато се осере схемата и напрежението на бобината стане по-малко,а и тока на искрата,много е възможно със посочените от производителя свещ,мотора да не работи добре на ниски обороти,а с едни по-нисък клас да заспи.Това води до погрешния извод,че свещите не струват.Не струва майстора,щото не си вярва на очите.Тогава обявяваме,че свещите са калпави и туй-то.
                            Това исках да споделя,а вие мислете!
                            Ами на 14V високото напрежение едно, на 9.5V - с около 20% по-ниско. От там и по-ниска мощност на искрата. Не напразно някъде писах нещо от сорта за добра ел. инсталация. Има и още нещо - много от колите са с кабели със съпротивления в лулите както е при 33 16V
                            П.П. Тук не съм да се заяждам и да обиждам - но ме дразни простия език и тъпите неуважителни обръщения кък непознати нищо, че сме колеги.

Comment

• ---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

Comment

И така като гледам лоджи няма да са денсото 100 кинта за свещи няма да дам поне сега зимни гуми трябват някакав алтернативен вариянт подобен на денсото???
                                Има и обикновенно Денсо,което струва 4-5 лв. на брой,и кара 15 000 км.,много приемливо и работи идеално
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X